Opprørsmøte søndag kveld

fullsizeoutput_5253-1280x960.jpeg

Søndag kveld var det et nytt møte i Trønderopprøret. Det er en flott gjeng som møtes i vårt hovedkvarter på Kalvskinnet legesenter og det er artig å se hvor mye kreativitet, kunnskap og ressurser gjengen vår og folk rundt oss innehar. Siste tilskudd var som dere nå ser; denne hjemmesiden. Vi har et felles mål og vi opplever mye støtte fra dere som er rundt oss. Dette gir oss energi til å stå på videre. Vi brenner for fastlegeordningen 2.0.

Det er mye aktivitet nå og vi tror de neste ukene vil være svært viktige for arbeidet videre:
-Harald Sundby og Inga Marthe Grønseth presenterte «Håndbok for Fastlegeordningen» for oss. Håndboken er ment som en beslutningsstøtte i arbeidet for fastlegeordningen, og inneholder spesialforfattede artikler fra fagtunge navn som Gisle Roksund, Linn Getz, Torgeir Bruun Wyller, Steinar Westin, Helen Brandstorp og mange fler. Den er sendt til trykking og vi håper å kunne legge den ut her på hjemmesiden snart.

-Børge Nordberg og Hanna Helgetun Krogh fortalte om effektivitetsundersøkelsen som snart er klar til å sendes ut. Håpet er at denne vil hjelpe oss å synliggjøre alt en fastlege gjør og hvor mye staten vil kunne spare ved å ruste opp fastlegeordningen. Dette er utrolig spennende!

-Kjernegruppen hadde en gjennomgang av strategi for møtene på Stortinget og Helse- og omsorgsdirektoratet (HOD).

Vi gleder oss til å fortelle dere mer om dette og håper dere følger med på hjemmesiden vår og på Facebook!